UNITED
 консультації з іміграції та адаптації в США та Канаді
Green Card
  лотерея "Зелена карта"
Прийом заявок на розіграш DV-2019 проводиться з 1 жовтня 2017 року до 3 листопада 2017 року 19:00, результати якого будуть відомі в червні 2018 року.
Ми рекомендуємо аплікантам не чекати до останнього тижня реєстраційного періоду для подачі заявки.                
Новини
Прийом заявок

Прийом заявок на розіграш DV-LOTTERY 2019 проводиться до 3 листопада 2017 року до 19:00, результати якого будуть відомі в травні 2018 року.

Причини дискваліфікації заявок

Заявку буде дискваліфіковано, якщо до неї не буде докладено всіх необхідних фотокарток. До заявки потрібно прикласти нещодавно зроблені фотокартки:

  • Претендента
  • Його/її дружини/чоловіка
  • Кожного з їх дітей віком до 21 року (на момент подання електронної заявки), включаючи рідних, всиновлених у встановленому законом порядку та пасинків і пасербиць, навіть якщо діти живуть окремо від претендента і не збираються іммігрувати до США за диверсифікаційними візами.
  • Якщо фотокартки Вашої дружини/чоловіка та кожноїдитини не будуть надані – заявка вважатиметься неповною. Така заявка не буде прийнята і її потрібно буде подавати повторно.У Вашій заявці слід вказати Вашого чоловіка абодружину, а також усіх неодружених дітей віком до 21 року, не залежно від того, чи вони проживають із петиціонером, і чи мають намір іммігрувати в США разом із ним.
  • Групові або сімейні фотокартки не прийматимуться; кожен член сім’ї повинен бути сфотографований окремо.
  • Якщо до заявки не буде додано всіх необхідних фотокарток, заявку основного претендента буде дискваліфіковано та у візі буде відмовлено всім особам, які супроводжують основного претендента.
  • Заявка буде дискваліфікована,якщо буде визначено, що прикріплені до неї фотокартки зроблені давно, або, що над ними проводились маніпуляції (зміни), або якщо вони не відповідають вимогам, які пояснюються нижче.

Ви повинні мати освіту або професійну підготовку, яка відповідає умовам «Зеленої Карти». Освіта або професійна підготовка: Ви повинні АБО закінчити середню школу чи її еквівалент, яким вважається успішно закінчений курс 12-річної початкової та середньої освіти, АБО мати впродовж останніх п’яти років дворічний робочий стаж, який вимагає не менше двох років професійно-технічної підготовки.

на початок

Виграш у лотерею і послідуюче отримання документів на постійне проживання (Зелена Карта) означає, що Ви можете жити, працювати і розважатись в США. Обирайте будь-який з 50 штатів і насолоджуйтесь привілеями того, що Ви можете перебувати тут стільки, скільки Вам заманеться. Хоча при цьому Ви не зобов’язані відмовлятись від свого теперішнього громадянства.

Якщо Ви хочете навчатись у Сполучених Штатах, Зелена Карта суттєво знизить оплату за навчання (на цілих 75%).

Ви будете рівним претендентом на роботу і зможете конкурувати з громадянами цієї країни. В деяких випадках Вам навіть буде легше отримати право на торгівлю (брокерство і нерухомість)

Як у власника Грін—Карти у Вас будуть практично усі права, якими володіють громадяни (окрім права на волевиявлення на виборах). А через п’ять років у Вас з’явиться шанс стати громадянином.

Переможці даної лотереї зможуть вільно подорожувати і в середині країни, і за її межами. Якщо через деякі причини Вам доведеться знаходитись за межами Сполучених Штатів більше одного року, Ви повинні отримати спеціальний дозвіл на повернення до країни. Звертатись за цим дозволом слід не пізніше як за місяць до від’їзду. Якщо ж Ви їдете закордон ненадовго – відпочити, подорожувати, зустрітись з родиною, ніякого дозволу оформляти не потрібно. Але повторюємо, повернутися потрібно не пізніше як 6-12 місяців.

Ви також матимете законне право на роботу в США, право на медичне обслуговування, освіту, оподаткування, соціальний номер і інші привілеї. Більш того, Ви також можете бути спонсорами ваших родичів, які також бажають отримати Зелену Карту.

Зелена карта надається дійсно на все життя.

Отримавши Грін—Карт Ви зможете викликати до себе родичів. Хоча автоматично претендувати на отримання таких самих документів вони не зможуть.

Особливі переваги офіційної програми лотереї Зелена Карта уряду США:

  • 50,000 переможців і їх сім'ї отримують право на постійне проживання, роботу і навчання в США
  • це офіційна програма уряду США
  • це документи, які Ви отримуєте на усе життя
  • це ваш шанс жити, працювати і навчатись у США
  • це швидка і легка реєстрація , яка займає менше п’яти хвилин
  • це індивідуальна допомога на усіх етапах
  • це подвійний шанс для сімейних пар
на початок

 

опубліковано                       15.09.2011
Україна бере участь! Ті країни, з яких вже іммігрувало більше 50,000 людей, виключаються з розіграшу...
опубліковано                       22.09.2011
Особа з середньою освітою з атестатом вечірньої школи, не може брати участі в "Green Card" як заявник...